Index / Standard / Teutonic Tisdag: Porsche 356 Outlaw Speed

Share This Post

Standard

Teutonic Tisdag: Porsche 356 Outlaw Speed

Många av er har sett den här bilen på instagram redan, men jag tog några bättre bilder i går kväll och på så sätt jag kan visa lite av bygget, liksom! Det var en looooong term bygga, började den 20 januari i år, och som alla mina seder i år, har tagi

Advertisement

Teutonic Tisdag: Porsche 356 Outlaw Speed

Många av er har sett den här bilen på instagram redan, men jag tog några bättre bilder i går kväll och på så sätt jag kan visa lite av bygget, liksom!

Det var en looooong term bygga, började den 20 januari i år, och som alla mina seder i år, har tagit massor av tid. Livet kom i vägen, antar jag! Men jag är att komma tillbaka på rätt spår och här är ett resultat av det.

Låt oss börja med den tekniska ritning

Med hjälp av en Welly 1:24 356 cabriolet och foton av speeds som referens, drog jag en coupé och en speedster på samma ritning att se skillnaderna. På den tiden jag trodde jag skulle gå med en liten förare endast vindrutan, men jag valde en mer traditionell cut fönster istället. Massor av skärning och arkivering senare var kroppen redo. Sidoanteckning: kroppen till höger förvandlas till koppar cafe racer 356 du ser på vänster i täten pic.

Akterdäck

Den bakre däcket är tillverkat från en tom Redbull burk. Det är inte ett material jag skulle ha tänkt på från början, men @scaletunedcustomz på Instagram har haft några fantastiska resultat med läskburkar, så jag var tvungen att prova. Detta är bara grovslipning, nedan ser du det efter slipning och mer superlim.

Förarens huven gjordes på samma sätt, formad över en stiftpenna som en spindel (du kan se det på vänster i bilderna nedan).

Sju månader senare ...

Jag visste inte riktigt ta några framsteg skott mellan steget ovan och färg / detaljer, men jag ska köra dig genom stegen riktigt snabbt.

Jag fyllde utrymmet under huven och akterdäck med Mr White Kitt så jag hade nåt att limma den bakre stoppningen på, primas kroppen, målade en härlig mintgrön Rustoleum Gloss Enamel jag hade köpt för detta ändamål flera månader sedan och detaljerade hennes fram och bak. Jag har gjort en hel del av dessa nu och jag vet fortfarande inte om jag gillar det bättre med eller utan bältesspänne huva remmar ...

Jag har lagt dekaler jag gjort för den klassiska Mobil Pegasus på varje flank också, men de kom ut en smula luddigt på grund av omfattningen och eftersom min skrivare är skit.

Uttömma!

Avgas är en två-i-ett som jag gjort från några små bitar av aluminiumrör. På bilden nedan kan du se steg ett. Jag slipade två bitar på ungefär en 45-graders vinkel, limmade ihop dem, sedan slipas punkten platt och limmade annan bit där. Då ändarna slipades till rätt vinkel för att limma till basen. Voila!

Hjul!

Jag använde de vackra guld steelies från Star Trek-serien Deco Leverans, målade dem vita, och senare lagt svarta centra för att efterlikna den klassiska tvådelade breda fem hjul. Det ser ganska bra från normal läsavstånd! Närbilder är inte så trevligt, men mina ögon inte förstora det stora ändå ...

Interiör!

Jag beslutade att gå med en fin spartansk inredning som jag känner mig som en Speedster vill. För lätthet och sånt. Så inga mattor, bara aluminium och trevlig brunt läder.

Panelen bakom sätena är en liten bit av 1mm styren med linjer kliade i det och målade bruna för att efterlikna stoppad läder.

Okej Enough Talk, Foto Time!

Das war es wieder! Njut av din tisdagar!

Share This Post