Index / Standard / Ut med det gamla och komma; I Med & perioden; & period; & period, lite äldre

Share This Post

Standard

Ut med det gamla och komma; I Med & perioden; & period; & period, lite äldre

Tja, jag sålde min lastbil. Bigfoot 2 går till sitt nya hem nästa vecka, med en del folk som är verkliga diehard Ford diesel människor, vilket är bra. Jag var från början att försöka handla med lastbil, men de gjorde mig en bra kontanterbjudande samm

Advertisement

Tja, jag sålde min lastbil.

Bigfoot 2 går till sitt nya hem nästa vecka, med en del folk som är verkliga diehard Ford diesel människor, vilket är bra. Jag var från början att försöka handla med lastbil, men de gjorde mig en bra kontanterbjudande samma dag som jag äntligen hittat något som jag gillar bättre / passa vad jag behöver. Och att något är ... verkligen till skillnad från mig.

Thats en 1997 Toyota Land Cruiser. Denna speciella ett är en en-ägare fordon med runt omkring 180k miles, skinnklädsel (jag tror att de kan ha alla hade läder av '97), främre och bakre skåp, och viktigast för en Rhode Island fordon: ingen rost.

Jag skulle ha accepterat en lite rost. Jag skulle ha accepterat måttlig rost. Ärligt talat, skulle jag ha även accepterat "en hel del rost i den normala fläckar". Så för att hitta en rostfria en här uppe i vägen saltiest platsen på jorden är lite av en överraskning.

Det främsta skälet till att jag bli av trucken eftersom min son är 10 månader gammal nu, och han blir för stor för bilbarnstolen jag har. Den som han behöver efter detta bara inte passar, så jag skulle bli tvungen att gå vidare från lastbilen förr snarare än senare. Land Cruiser ger mig gott om utrymme för sin bilbarnstol, utmärkt vinterförmåga, och jag tror att det bara är en riktigt snygg bil. Stor och bastant, men bekväma och cool. Det är som jag av fordon.

Naturligtvis varje Oppo måste ha en plan för ett fordon som de har inte ens köpt ännu, och du bättre tror jag har en plan här. Jag skulle vilja göra en bit av en expedition fordon. Kasta på vissa något större BFG AT (jag har älskat de jag har på F250), kanske plocka upp om en tum. Big takräcke, en stege få upp där, tjur bar, vinsch. Jag har aldrig haft ett fordon som kunde göra legitima terrängkörning, och jag skulle kinda vilja komma in i den ... det alltid såg ut massor av kul. I detta fall, mer som två och en halv massor av kul.

Bonus bild av killen jag ändra fordon. Bilden ser sidled till mig, förhoppningsvis dyker upp rakt. Om inte ... Kinja.

Share This Post