Index / Standard / Valdagen Tankar och Gamergate & sol; SJW Connection

Share This Post

Standard

Valdagen Tankar och Gamergate & sol; SJW Connection

GIF Amerika vaknade och många var i chock och misstro på valresultatet. Mig? Jag var redo för det här. Jag känner för att vara en äldre gamer förberett mig för denna slutsats. Den Gamergate brouhaha och anti-SJW känsla som jag har sett under de senas

Advertisement

Valdagen Tankar och Gamergate & sol;  SJW Connection

GIF

Amerika vaknade och många var i chock och misstro på valresultatet. Mig? Jag var redo för det här. Jag känner för att vara en äldre gamer förberett mig för denna slutsats. Den Gamergate brouhaha och anti-SJW känsla som jag har sett under de senaste åren lutad mig till denna subkultur av arg hat och kvinnohat som har varit bryggning. Jag kan inte minnas att jag någonsin spelar ett multiplayer shooter utan att se rasistiska uttalanden, sexism, eller antihomosexuella anmärkningar.

Det finns en grupp i det här landet som inte kan stå för att se kulturen runt dem förändras. Förändring är dock det enda konstanta i livet. Det är egentligen inte en punkt till denna lilla rant förutom att säga att jag känner mig som en spelare jag hade läst teblad länge sedan så det var inte en chock för mig och jag känner mig som för länge vi har vänt våra huvuden vid toxiska och utestängande beteendet hos en grupp och skrev det ut som en liten minoritet. "Gör Amerika Great Again" ringde så ihåligt för mig som "Det handlar om etik i journalistik." Båda verkligen viska, "ta dem av p ****."

De som känner mig vet att jag är trogen mitt namn och är en existentialist och cyniker. Jag skulle vilja erbjuda dig några optimistiska ord eller sätt att göra det hela bättre. Den enda känsla jag kan erbjuda är att noteras existentialist Jean-Paul Sartre, "jag existerar, det är allt, och jag tycker att det är kväljande."

Allt som anges här är den Kräkts omdöme av en gammal och grinig ägg.

Detta är uppenbarligen inte hållning TAY eller hos Kotaku. (även om jag skulle önska ett par håller med mig)

Share This Post