Index / Standard / Var tänkt att köra till Maryland idag och tid, och tid, och tid;

Share This Post

Standard

Var tänkt att köra till Maryland idag och tid, och tid, och tid;

Jag var tänkt för att köra till Maryland idag, och Vermont i morgon, men min bil hade andra åsikter. Jag träffade en grop bokstavligen en mil efter att ha lämnat som orsakade en sidovägg punktering. Nu måste jag vänta tills onsdag för en ny rakat Pir

Advertisement

Var tänkt att köra till Maryland idag och tid, och tid, och tid;

Jag var tänkt för att köra till Maryland idag, och Vermont i morgon, men min bil hade andra åsikter. Jag träffade en grop bokstavligen en mil efter att ha lämnat som orsakade en sidovägg punktering. Nu måste jag vänta tills onsdag för en ny rakat Pirelli att komma från Tirerack. Resa avbröts. Jaja.

Share This Post