Index / Standard / WSBK & commat; Mazda Raceway

Share This Post

Standard

WSBK & commat; Mazda Raceway

Så jag har skrivit tidigare om hur fantastisk WSBK är och därför om du gillar racing bör du titta på. Denna helg svika inte alls! Nicky lyckades ett podium, och Sykes är nu bara 40 poäng ner från JR i ställningar. Den här säsongen är långt ifrån över

Advertisement

Så jag har skrivit tidigare om hur fantastisk WSBK är och därför om du gillar racing bör du titta på. Denna helg svika inte alls! Nicky lyckades ett podium, och Sykes är nu bara 40 poäng ner från JR i ställningar. Den här säsongen är långt ifrån över folks!

Jag bestämde några veckor tillbaka för att köpa och rida min hertig upp till Monterey några biljetter och jag är glad att jag gjorde. Rundresa var ~ 1063 miles på Duke, och var helt utan problem. Visst finns det några saker som jag ska göra annorlunda nästa gång, men det var fortfarande en fantastisk resa. Här är några bilder för att sammanfatta resan!

Jag laddade upp och iväg från jobbet.

Stoppad i Goleta för natten

Min kompis träffade mig i Goleta och vi cyklade PCH från San Luis Obispo till Monterey. Dess något jag har alltid velat göra, och jag är glad att jag gjorde!

Vi stannade på Fox Hill i Mazda Raceway, och vyn var spektakulära

WSBK pallen för Race 1

Nicky efter hans TV intervjuer var mobbed av människor ... det var coolt att få se honom på nära håll. Han stannade ett tag skriva autografer och låta människor ta massor av bilder med honom.

Moto Amerika Podium för Race 1

chaz

Sykes

MotoAmerica Pits

WSBK Pit Walk

Kissa bryta på 101 väg tillbaka hem.

Share This Post